Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-14-2017, 05:23 PM   #1
Weekend Camper
 
87_Fixer's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Tennessee
Posts: 35
2009 CF32BL Fuse Panel?

I have an inop. rear stabilizer motor and can't find the fuse panel. I've looked almost everywhere I can think of. Owners manual isn't any help.
__________________
Don & Brooksy
2009 Crossroads Cruiser, CF32BLT
2016 Chevy 2500HD crewccb 4x4 diesel,Curt Q20K slider, Airlift 5000 airsprings, Linex.
87_Fixer is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2017, 06:35 PM   #2
Full Time Camper
 
fhenn's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Ms
Posts: 2,688
As you go in the front door there is a grey panel near the floor, open that your fuses and breakers are behind that panel
__________________
Frank and Janet Henn
2017 380MBH pushing a 2007 Dodge
CDT with a six speed Automatic
Traveling with Hoover and Rainbow the wonder dogs and now with Sunshine the rescue Schnauzer.
fhenn is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2017, 07:56 PM   #3
Weekend Camper
 
87_Fixer's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Tennessee
Posts: 35
Yes- after clearing my brain I found the right -in-front-of-my-eyes panel.
I found the main fuse panel but didn't find the 12vdc panel.( if there is one ) I checked for 12vdc at the switch but it's not there. The ground is good and battery is full charge.
I've downloaded an elect. schematic for the Lippert rear stabilizers from the internet. It shows 2 fuses-a 20 amp in-line from the battery and another - an auto-resetting 6 amp in-line somewhere behind the 1st fuse. Is anyone an expert on these systems?
__________________
Don & Brooksy
2009 Crossroads Cruiser, CF32BLT
2016 Chevy 2500HD crewccb 4x4 diesel,Curt Q20K slider, Airlift 5000 airsprings, Linex.
87_Fixer is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 05:55 AM   #4
Full Time Camper
 
fhenn's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Ms
Posts: 2,688
The breakers and the fuse are in the same box. The fuses on the right side. there are small red lights next to the fuses if it is lit up than that fuse is bad. It is possible that that rear stabilizer motor is bad. Jump that and see if it works. That was the first year for those jacks. The battery compartment has two fuses in it one is for the front legs
__________________
Frank and Janet Henn
2017 380MBH pushing a 2007 Dodge
CDT with a six speed Automatic
Traveling with Hoover and Rainbow the wonder dogs and now with Sunshine the rescue Schnauzer.
fhenn is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 08:50 PM   #5
Weekend Camper
 
87_Fixer's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Tennessee
Posts: 35
Well, I've posted twice in answer to your advice Frank, but the posts aren't making it to the forum. Anyway. I'm still troubleshootiing .
__________________
Don & Brooksy
2009 Crossroads Cruiser, CF32BLT
2016 Chevy 2500HD crewccb 4x4 diesel,Curt Q20K slider, Airlift 5000 airsprings, Linex.
87_Fixer is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2017, 11:32 AM   #6
Weekend Camper
 
87_Fixer's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Tennessee
Posts: 35
I've tested all fuses and c/bs in the panel. Wiring diagram shows an in-line fuse that I haven't found yet. I hooked up 12vdc from my 87 Chevy truck to the switch and the stabilizers work. So I know the motor is good. Still looking for that fuse.
__________________
Don & Brooksy
2009 Crossroads Cruiser, CF32BLT
2016 Chevy 2500HD crewccb 4x4 diesel,Curt Q20K slider, Airlift 5000 airsprings, Linex.
87_Fixer is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2017, 11:20 AM   #7
Weekend Camper
 
87_Fixer's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Tennessee
Posts: 35
I' finally found the fuse - it was in the front compartment close to the battery. There's a row of 4 and it's the 1st and smallest. I checked it for 12vdc and didn't get any. I jumpered across it and the stabilizers worked....
So I removed the battery and access to the fuse was much better. Took the fuse off. checked it for continuity, and there was continuity. Great. I don't know why it checked bad and then good.. so I reinstalled it, hooked the 2 wires up to it, and the stabilizers worked.
I dunno... but all is working again.
__________________
Don & Brooksy
2009 Crossroads Cruiser, CF32BLT
2016 Chevy 2500HD crewccb 4x4 diesel,Curt Q20K slider, Airlift 5000 airsprings, Linex.
87_Fixer is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2017, 02:44 PM   #8
Site Team
 
Lloyd's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: WI.
Posts: 6,874
Probably a little corrosion in there. Clean the ends of the fuse and the ends that contact it. Then use a little dielectric grease.
__________________
08 CF26RK
2013 Ford f150 Eco Boost 3.73 Gears-Max tow-Max pay- Tuxedo Black
Reese Select 16K
135 Watt Kyocera Solar Panel
25 Amp Go Power Regulator

"Wilderness is not a luxury but a necessity of the human spirit."
Lloyd is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 03:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.