Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-07-2012, 02:39 PM   #1
New Camper
 
Join Date: Mar 2010
Location: Upstate NY
Posts: 9
Is anyone else having issues with breaking the plastic support piece which holds the electric cords of the slide. It's a 3" wide plastic strip that has some cables connected to it under the slide and it keeps the cables from dangling down when the slide is retracted.

I've replaced the plastic piece on the living room slide twice and the bunk slide once in the past two years...and they're both broke again. Now my TT is off warranty.

I'll buy another one but I'm certain they'll break again. Just a bad design I guess.




__________________
2006 GMS 2500CC

2010 Zinger 31SB

http://i1168.photobucket.com/albums/.../th_Zinger.jpg
swright is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2012, 07:57 AM   #2
Full Time Camper
 
fhenn's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Ms
Posts: 2,739
That is a problem on all units with slides. I got part of an old conveyor belt and installed them in place four years ago no problem since



__________________
Frank and Janet Henn
2017 380MBH pushing a 2007 Dodge
CDT with a six speed Automatic
Traveling with Hoover and Rainbow the wonder dogs and now with Sunshine the rescue Schnauzer.
fhenn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Crossroads RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 03:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.