Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-13-2013, 02:11 AM   #1
Weekend Camper
 
Fatboy666's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Louisiana
Posts: 85
I have a new ST25RB and the A/C unit os not blowing cold air...just cool air. I see condensation dripping but cooling capacity is limited and unit tends to run constantly during heat of the day. Anyone have any ideas? Thanks!
Fatboy666 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2013, 02:39 AM   #2
Site Team
 
mark5w's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: PA
Posts: 4,760
Not to upset you but posting on one of the forums is enough. You don't have to multiple post.

BTW take it back to dealer.
__________________
Mark & Susan
Lehighton, Pennsylvania

'13 Cruiser Patriot 335SS - '13 Ford F150 SCREW - PullRite Superslide - Roadmaster Active Suspension
Member - "Northeast Adventures RV Rally Group" & "Mason-Dixon Bunch"
mark5w is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2013, 10:35 AM   #3
Family Vacation Member
 
kcandsting's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Florida
Posts: 178
We have the same unit, did you set the temperature for 77 or so.
kcandsting is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Crossroads Registry

The Bunkhouse

CFun

TBD

TexSon
Add your Crossroads RV
» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Crossroads RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 11:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×