Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-04-2009, 09:55 AM   #1
New Camper
Join Date: Jan 2009
Location: Manitoba Canada
Posts: 5
Had a frustrating time this weekend opening up the 39RL hampton.
Note: power turned on.
Walked in thru bedroom door, opened bedroom slide, no problem slide went out.

Squeezed my way to the front to open up the main slide...
No power, motor did not kick on, nothing.

Battery at 80%

Checked other power, yep working.

Then noticed that the GFI outlet in the bathroom tripped.
Would not reset.

Had to buy a new GFI, (actually bought two, this is the second time a GFI blew which caused a trip into the city)

Once I sorted out that there is line & load. (yes good idea to read instructions of installing GFI breaker) I had power to slide.

The one thing I did not check is now that GFI is working will battery open slide...
Will keep you posted.

ratzie is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2009, 11:28 AM   #2
Full Time Camper
Chrisnan23's Avatar
Join Date: Apr 2006
Location: KS
Posts: 863
It should be working now. GFI's mess with everything on the line.
__________________ and Nan Nelson Molly the wild child Niya the half pint beagle
29RK we love 2006 F250SD with Triton V10

Chrisnan23 is offline   Reply With Quote

« - | ac interruption ? »
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Crossroads Registry




Add your Crossroads RV
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 11:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.