Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-20-2012, 04:21 AM   #1
Full Time Camper
 
longhauler's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Illinois
Posts: 660
I'm not getting emails when people post to what I have subscribed to our post something to my post. I have checked my email address and settings and everything looks correct. Is anyone else having the same problem?



__________________

Chris & Karen- Heyworth, Illinois
2009 CF32BL pulled by a 2011 RAM 2500 CTD 4x4
PullRite Superglide 18K hitch
2015stats:
Nights: 28
Miles: 3245
longhauler is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2012, 09:34 AM   #2
Seasonal Camper
 
Sirsea's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: League City, TX
Posts: 265




Last one I got was at 12:14 today, there were a few after that time that I should have received notification but didn't. When I went to my notification preferences it was blank...maybe they updated something and cleared it out. I re-subscribed to the ones I usually follow. Check your subscriptions, you may have to do the same.
Sirsea is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2012, 06:10 PM   #3
New Camper
 
Join Date: Oct 2012
Location:
Posts: 3
i feelEverything is all right
__________________
Nike Free 3.0

www.botasuggses.net
xianrenzhang is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Crossroads RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 04:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×