Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-04-2012, 12:27 AM   #1
New Camper
 
old guy's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: minnesota
Posts: 8
I was wondering if other crossroads owners have had problems with slideout electric motors. I was about to take delivery of a new 335ss and when i got to dealer the beadroom slide wouldn't go in or out. factory is sending new motor. but process is going to take 1 week. just wondering if mine is a isolated incdent. thank you for any replys
__________________
deb & tracy2012 cf335ss2012 dodge 3500 srw 6
old guy is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 03:46 AM   #2
Seasonal Camper
 
Join Date: Mar 2007
Location: Ohio
Posts: 388
I have had no problems with mine and I don't recall reading about problems. Probably just an "isolated incident".

Lonnie
__________________
07 Cruiser 29BT

04 2500 Hemi Ram Quad Cab
Chuck N. Wined is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 06:01 AM   #3
Family Vacation Member
 
CruiserJoe's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia
Posts: 237
Six years and not a problem, knock on wood.
__________________
Joe & Joan
F350 SD DRW PSD, Cardinal 3825FL
Fredericksburg, VA
**Mason-Dixon Bunch**
CruiserJoe is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 11:30 AM   #4
Family Vacation Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Iowa
Posts: 122




I have a 2012 Cruiser 335SS and the only trouble that I had with the bed roomslide was it leaked water if it was in or out. Had it sent to the factory for repairs. Not had it out in the rain yet to see if it leaks. But it has not failed to go in or out yet. I hope this post did not jenks me LOL.
__________________
98 Chevy 454 Dually

2012 Cruiser CF335SS
cruzinfools is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 02:17 PM   #5
Guest
 
Posts: n/a
I've had to take my 2011 in for repairs. I started having problems with the dining room slide. Finally, it wouldn't go out. I tried to manually crank it and ended up breaking the manual crank rod. Ending up having the crank rod and the motor and motor arm mount replaced. The motor had broke loose and actually wrapped around the arm. Mine was under warrenty so it was repaired. Except I had to sit for four hours and two hours of driving.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Crossroads RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 02:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.