Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-15-2016, 02:02 AM   #1
New Camper
 
Join Date: Mar 2016
Location: Texas
Posts: 2
2015 Franklin main slide

Just thought I'd throw one your way folks. I did my slides in and out after parked s few months. The main slides would not move out. Noticed there seemed to be no pump sound at all on out but in there was and both front slides had that so called grunt as in the out or all in stage.
So, I pulled the closet at door due to the wires wasn't supported to pull switch panel. Found the top wires to switch OFF. Not hooked up but they fit loose. Used the pliers to tighten spades and then pulled some if that slack up and tied zip ties to a anchor so the next time the panel can just be removed.
Hope there's something to help someone if you just notice the sound isn't right before going to manual mode
Blhambright is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2016, 07:17 PM   #2
Full Time Camper
 
Join Date: Jun 2007
Location: Normal
Posts: 629
Picture??
__________________


2015 Rushmore Springfield



2017 F350 Dually 4x4 6.7 Bronze Fire
gossamar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Crossroads RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 01:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.