Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-18-2015, 05:05 PM   #1
Weekend Camper
 
Join Date: Apr 2015
Location: wi
Posts: 47
posting

I log in with no problems. I then type a posting I want to reply to, hit send and I'm told I'm not logged in and my posting is lost. Is it just that I'm to slow and the website forgets I'm logged in or what?
allenr is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2015, 06:13 PM   #2
Site Team
 
mark5w's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: PA
Posts: 4,717
When you go to log in, check the remember me box next to your log in info. That will keep you logged in until you click "log off." Otherwise, there is an auto-timer that logs you off after a certain period of time.
__________________
Mark & Susan
Lehighton, Pennsylvania

'13 Cruiser Patriot 335SS - '13 Ford F150 SCREW - PullRite Superslide - Roadmaster Active Suspension
Member - "Northeast Adventures RV Rally Group" & "Mason-Dixon Bunch"
mark5w is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2015, 08:03 PM   #3
Weekend Camper
 
Join Date: Apr 2015
Location: wi
Posts: 47
Thank you for that.
allenr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Crossroads RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 01:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.