Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-11-2012, 03:37 AM   #1
redcloud1
New Camper
 
redcloud1's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location:
Posts: 7
Default





We bought a new Slingshot 29bh in Oct and can't get any signal to the tv through the cable connection at the back of the trailer. Dealer replaced the booster and it still doesn't work. Has anyone experienced this problem? Does anyone know if this hookup will work for satalite? Satalite works if I go directly to the TV.

I've tested cable for contantnuity and for a short and it tests ok.
__________________
Kyle J McGary
redcloud1 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2012, 05:21 AM   #2
accordionman
Weekend Camper
 
Join Date: Jun 2010
Location:
Posts: 71
Default

does your Slingshot have 2 connections side by side in the back . our Sunset trail does . found out the wires were connected to the wrong terminals on the out side . cable was satelite and satelite was cable . just a thought , but i am sure your dealer would have checked it and you said your contanuity check was ok



that was our problem . just wandering if this may be yours
__________________
Gary and Carol Nazareth Pa
was 2009 St 27RB
now2013 Copper Canyon fiver
2013 Ram 2500 HD Hemi
Pullrite super glide
accordionman is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2012, 06:24 AM   #3
redcloud1
New Camper
 
redcloud1's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location:
Posts: 7
Default





We only have one hookup. Dealer doesn't have cable to check to see if it works so I don't know how were going to get this resolved. But since the trailer is new I want someone to fix it. They probably will look at TV next but it works when I go direct to the TV.
__________________
Kyle J McGary
redcloud1 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2012, 08:48 AM   #4
Stan
Full Time Camper
 
Stan's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Oak Harbor, WA
Posts: 1,435
Default

I had a bad connection between the outside hookup and the Ent Center. Seems to me if the dealer has a maintenance dept, they should be able to troubleshoot it. This can't be the first problem of this type that they have seen.
__________________
Stan and Terri
Oak Harbor, WA
2008 Chevy 2500HD D/A
2007 Cruiser CF30SK
Glide Ride Pin Box
Reese 16K Slider
Stan is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2012, 11:14 AM   #5
ewbldavis
Full Time Camper
 
ewbldavis's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Canton, OH
Posts: 654
Default







Redcloud - are you trying to run a Satreceiver (like DirecTV)? You cannot get a signal thru the booster.
We used the cable hookup at the back of our Zinger, but had to bypass the booster. Basically, you install a male-male connector in the faceplate and hook cable TV to inside/sat rec'r to outside. Below is a link showing this mod. Our DirecTV works great.

http://www.flamingsquid.com/images/satellite_rewire.pdf

Sidenote: We also used 1 1/4" PVC conduit strapped to the rear ladder to mount dish...

Edit: If you only have 2 wires...white one may be from outsidecable TV (ours was). Black was attenna.

Edited by: ewbldavis
ewbldavis is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2012, 02:16 AM   #6
ANNVILLEMIKE
Weekend Camper
 
Join Date: Aug 2010
Location:
Posts: 12
Default

I had issues with the cable hookup going thru the amp.I loosen the amp and disconnected the cable tv wire going into the amp.Then using a cable male to male splice I connected the tv directly to the cable leading from the back of the rv to the amp.The cable now works fine.My issue was not the same as yours.I had poor service when the cable tv wire ran thru the amp.Seems like the amp
was the problem.The amp still works for over the air tv.
Thanks
ANNVILLEMIKE is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 01:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.