CrossRoads RV Family Forum

CrossRoads RV Family Forum (https://www.crossroadsowners.com/forums/)
-   On the Road! Travel and Roam (https://www.crossroadsowners.com/forums/f28/)
-   -   forum navigation (https://www.crossroadsowners.com/forums/f28/forum-navigation-361.html)

Tuscany 03-30-2009 12:17 PM

For posting pictures to our profile or postings, I saw that you have to navigate to another site: mysite.com, then you have to join in order to up load pictures to this site???? I'm I reading this write or is there a simpler way to do this??? I'm not to savy in computers so make this a easy as it can be. https://www.crossroadsrv.com/forum/smileys/smiley9.gifKaren

salda01 03-30-2009 12:39 PM

Yes you are reading this correctly... You need to join a photo web hosting site. I'm not familar with mysite.com, as I use photobucket. It's simple once you learn to navigate the site.



Basically you sign up, upload the photo(s) and copy the IMG coding and paste to your text message.

Cobra909 03-30-2009 12:45 PM

Haven't actually heard of mysite; I use photobucket.com; create albums there, then copy/paste the link to your post, sig, etc.

Also, check out this post in the Help Forum:

https://www.crossroadsrv.com/forum/forum_posts.asp?TID=9

If you need more help after reading this post, just ask again with the specific problem you're having. Oh, please don't think I'm nitpicking, but this probably should have been posted in the Help Forum.

Good Luck!Edited by: Cobra909

Tuscany 03-30-2009 01:07 PM

Thanks for your time on that, I will try that site and see what happens. I will get back to you if I need more help. Karen

Tuscany 03-30-2009 01:09 PM



thanks for the info I will try and see what happens. Karen


All times are GMT -6. The time now is 11:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.