Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-22-2018, 11:26 AM   #1
New Camper
 
Join Date: Jun 2018
Location: Texas
Posts: 3
2015 Cruiser Aire 33RE/ Tank level lights inop

Awesome forum with a lot of information. I have looked through pages and pages of threads and not found a particular problem that I am having. None of my tank level lights will come on at all. Fresh, Black, and Gray will not light at all. Just below that, the battery level indicator lights as normal when pressed. Any ideas? Thanks
coyote243win is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2018, 11:46 AM   #2
Full Time Camper
 
Stan's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Oak Harbor, WA
Posts: 1,944
My guess is you have a loose connection on the power supply wire. Remove box from wall and check all the wires ( wiggling the wires may find it also).
__________________
Stan and Terri
Oak Harbor, WA
2008 Chevy 2500HD D/A
2007 Cruiser CF30SK
Glide Ride Pin Box
Reese 16K Slider
Stan is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2018, 02:02 PM   #3
Full Time Camper
 
Papa-T's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: N.C. Mountains
Posts: 1,172
Welcome. Yea after two years I had a loose wire that goes to my slide switch. Good advice. Start wiggling wires.
__________________
*2016 CAF25SE Cruiser Aire 5er/ *Joined 2010
*Changed Username and lost Post #'s -2012.
*Traded Campers and Left Crossroads -2012.
*Purchased New 5er & Came back May-2016
*Ted & Tricia (Mimi and Boo-Teacup Poodles)
“I have tried to live my life so that my family would love me and my friends would respect me. The others can do whatever the Hell they please!” —John Wayne
Papa-T is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2018, 02:21 PM   #4
New Camper
 
Join Date: Jun 2018
Location: Texas
Posts: 3
Update and parts question.

Took panel out and checked all wire connections. I can wiggle the press in switches after getting it apart and can actually get them all to work some of the time depending on which direction you lean the switch. I obviously have a circuit board with bad switches in it. Any suggestions on getting the circuit board? It is a Positron Corporation board. Thanks
Attached Images
File Type: jpg Panel.JPG (38.1 KB, 52 views)
coyote243win is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2018, 02:34 PM   #5
New Camper
 
Join Date: Jun 2018
Location: Texas
Posts: 3
I actually found a number for Positron. I have ordered the part direct from them. I will update post after part is installed. Thanks again.
coyote243win is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Crossroads RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 02:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.