Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-19-2014, 12:13 AM   #1
Weekend Camper
 
Join Date: Jul 2014
Location: Tennessee
Posts: 19
interior lights quit working!

2015 ST32RL…..lights (3) of them above the theater seats and kitchen table just stopped working!…the 3 on the othe side by the tv and stove work…..the switch on the control panel seems to give no "resistance" when flipped on!….have had this camper 2 months (new) and the little things are driving us CRAZY!……hope I didn't make a mistake!….any suggestions?……loving everything else about it,BUT?…….
drummerman11 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2014, 04:51 AM   #2
Full Time Camper
 
fhenn's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Ms
Posts: 2,739
Check your GFI's there are two of them some where, Generally one in the Kitchen and one in the bathroom
__________________
Frank and Janet Henn
2017 380MBH pushing a 2007 Dodge
CDT with a six speed Automatic
Traveling with Hoover and Rainbow the wonder dogs and now with Sunshine the rescue Schnauzer.
fhenn is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2014, 06:41 AM   #3
Full Time Camper
 
harley's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Belle River , Ontario
Posts: 1,635
If the lights are on the slide , check the wires under the slide . there is a junction box on the frame that may have a disconnected wire. or a pinched wire somewhere.
__________________


It was a rainy few days at Algonquin Prov park...tarps kept us dry.
Wayne --Belle River (Windsor), Ontario
2013 Sunset Trail Reserve 25RB..
2015 White Chev Silverado 2500HD 4x4 (6.0 l gasser)
2003 Mountain Star 890SBRX Truck Camper
harley is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2014, 08:48 AM   #4
Full Time Camper
 
Stan's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Oak Harbor, WA
Posts: 1,992
If all 3 are on the same switch - could be simply a bad switch?
__________________
Stan and Terri
Oak Harbor, WA
2008 Chevy 2500HD D/A
2007 Cruiser CF30SK
Glide Ride Pin Box
Reese 16K Slider
Stan is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2014, 10:44 AM   #5
Family Vacation Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: DeSoto,KS
Posts: 125
Those lights are probably 12 volt. All the lights in ours are. I would suspect the switch if you have not blown a fuse.
Just unhook the battery and pull the switch out and look at it. On our slide switch the spade connectors were very loose and kept coming off. I just tightened them and has not been a problem since.
__________________

2009 CT31RL

2016 Chevrolet 2500HD High Country

Hensley Hitch
ajlight is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2014, 11:19 AM   #6
Seasonal Camper
 
hondavalk's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: ohio
Posts: 326
x2 on the switch.
__________________
hondavalk
2008 Tundra 5.7L
2013 ST29SS
Reese DC
hondavalk is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2014, 06:37 AM   #7
Weekend Camper
 
Join Date: Jul 2014
Location: Tennessee
Posts: 19
new camper, never thought loose connection behind the panel?…..but oh yes!…..thank ALL you folks….your RIGHT!……as we say in Nashville, "ya'll come back now,ya he-r"!…..
drummerman11 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Crossroads RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 02:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×