Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-11-2012, 05:18 AM   #1
New Camper
 
CNDAUSA's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location:
Posts: 2




I have a 2008 Crossroads Seville 35CK, replaced org water pump in 2010 with a Shurflo 5900, since then I have gone thru 3 5900's, 1st one check valve went out, 2nd one just quit working, and 3rd one pressure switch went out, Shurflo has now informed me that they no longer produce the 5900 and replaced it with a 4048 -- differences are 5900 = 5.7gph @ 65psi, 4048 = 4gpm @ 55psi, (not to mention the $$$ difference).

Before the last 5900 went out it was pulsing real bad, now the 4048 is pulsing real bad,Surflo states the reason is the placement of the water pump in reference to the fresh water tank (too far away). Has the Seville replacement repositioned the water pump, has anyone else experienced this problem or any ideas for a solution? Thanks for any response.
CNDAUSA is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Crossroads RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 04:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.