Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-29-2014, 09:06 PM   #1
New Camper
 
Join Date: Nov 2014
Location: Wisconsin
Posts: 6
New member long time owner

I have a question about slide outs
Partsdude1 is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2014, 09:09 PM   #2
New Camper
 
Join Date: Nov 2014
Location: Wisconsin
Posts: 6
I put one of my slide outs out and camper is plugged in and now I have no power to either of my slides any suggestions?
Partsdude1 is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2014, 09:12 PM   #3
Full Time Camper
 
anaro's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Mebane, NC
Posts: 2,394
Blown fuse? Year and model/brand trailer will help with answers. Also if you know what type of slide out you have.
__________________

2014 Chevy Silverado 3500 SRW Duramax
2011 Zinger ZT26BL-sold
2014 Sabre 34REQS

***Member of the Mason-Dixon Group***
anaro is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2014, 09:27 PM   #4
New Camper
 
Join Date: Nov 2014
Location: Wisconsin
Posts: 6
It's 2006 Zinger with 2 slides, I have the trailer plugged in and have power in the trailer to everything else, I checked the fuses and circuit breakers and they are all good but I don't even hear a click when I depress the switches. When I parked it a few days ago I put the rear one out but not the big one but now neither one works.
Partsdude1 is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2014, 09:42 PM   #5
Full Time Camper
 
anaro's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Mebane, NC
Posts: 2,394
Will need someone more in the know but IIRC there is a fuse for the slides somewhere. I'm thinking maybe another one not in the main breaker panel but not certain of this.
__________________

2014 Chevy Silverado 3500 SRW Duramax
2011 Zinger ZT26BL-sold
2014 Sabre 34REQS

***Member of the Mason-Dixon Group***
anaro is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2014, 09:55 PM   #6
New Camper
 
Join Date: Nov 2014
Location: Wisconsin
Posts: 6
Thanks I'll keep looking.
Partsdude1 is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2014, 10:10 PM   #7
Full Time Camper
 
anaro's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Mebane, NC
Posts: 2,394
A forum search found these threads for you.

Here is one thread and another.
no power to slides, issue resolved

most helpful

The common theme appears to be battery related. Whether low battery or loose connection, still an issue if on shore power too. Hope these help.
__________________

2014 Chevy Silverado 3500 SRW Duramax
2011 Zinger ZT26BL-sold
2014 Sabre 34REQS

***Member of the Mason-Dixon Group***
anaro is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2014, 05:44 AM   #8
Full Time Camper
 
cw3jason's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Connecticut
Posts: 688
Yes. Slides, power tongue jacks, power leveling jacks, and such work off the battery due to the high amperage draw. your problem is most likely a low or dead battery. there are also self resetting thermal breakers in the loop that could possibly go bad. but I would start with the battery first.
__________________

Jason & Wendy
2014 Ford F-350 Lariat 6.7L PSD
2015 Keystone Montana 3711FL
B&W Patriot 16K Fifth Wheel Hitch
cw3jason is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Crossroads RV or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 01:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×